INSTAL·LACIONS

Planificació, execució i manteniment d’instal·lacions amb un servei integral.

Som especialistes en aquests sectors:

Electricitat

Gràcies a un procés d’actualització constant, el nostre equip té la capacitat per actuar en qualsevol tipus d’instal·lació elèctrica. Des de la xarxa de distribució de potència fins al darrer model de receptor.

Climatització i ventilació

Elements molt rellevants en les instal·lacions d’edificis i fonamentals per aconseguir una qualitat de servei i confort tèrmic. Des de TESLA oferim solucions d’altíssim nivell i eficiència energètica. Des de plantes refredadores de gran potència fins a unitats terminals d’aire.

Calefacció i aigua sanitària

Desenvolupem tot tipus d’instal·lacions utilitzant solucions d’un alt nivell tècnic que garanteixen el correcte funcionament del sistema, minimitzant el risc de legionel·la.

Aigua

La nostra consciencia per aquest element tan preuat ens motiva a realitzar instal·lacions amb una alta eficiència i consum mínims.
Des de distribució o tractaments d’aigua fins a elements terminals.

Gas

La seguretat en canalitzacions de gasos combustible és indispensable per garantir la immunitat dels edificis. Oferim solucions adients a cada instal·lació, garantint les mesures en matèria de seguretat, per minimitzar els riscos.

Gasos medicinals

Treballem amb tot tipus de xarxes de gasos medicinals en centres sanitaris, des de la zona d’emmagatzematge fins al pacient, garantint la continuïtat de subministrament del servei.

Detecció i extinció d’incendis

La nostra contrastada experiència en edificació ens capacita per instal·lar tot tipus de sistemes de detecció i extinció d’incendis, sempre posant l’accent en l’equilibri entre l’accessibilitat dels elements i la seva correcta instal·lació.

Telecomunicacions

En un sector en constant evolució, els coneixements de l’equip de TESLA es troben en reciclatge continu, cosa que ens permet oferir les solucions més innovadores i que millor s’adapten a cada necessitat.

Pregunta’ns pels nostres serveis d’instal·lacions

El nostre departament d’enginyeria té molt a oferir