Les instal·lacions elèctriques i tots els serveis d’energia i subministraments –aigua, gas, telecomunicacions, climatització, contra-incendis i videovigilància– són vitals pel correcte funcionament d’un hospital, i no només esdevé imprescindible que existeixin sinó també que siguin sempre fiables. No hem d’oblidar que, per aconseguir les perfectes condicions d’ús i garantir el confort dels pacients i el personal, és imprescindible comptar amb un servei de manteniment i reparacions.

L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell –que pertany al Servei Català de la Salut– cobreix actualment l’assistència sociosanitària d’unes 150.000 persones de les comarques del Baix Llobregat, l’Alta Penedès i el Vallès Occidental, a més d’afiliats de mútues de treball, i disposa d’àrees d’atenció urgent, quirúrgica i ambulatòria. I destaca per ser pioner en la implantació d’una autèntica Casa de parts, un espai concebut per les mares que volen viure el part sense intervencionisme i que compta amb tots els sistemes i instal·lacions necessàries per oferir la mateixa calidesa d’una llar.

A Tesla hem tingut cura des del primer moment de garantir el correcte funcionament de totes les instal·lacions elèctriques de l’hospital i de preparar-les per un funcionament ininterromput, fins i tot en casos de talls del subministrament públic. També hem fet les instal·lacions d’aigua, sanitaris, instal·lació elèctrica i d’il·luminació, climatització i gasos medicinals de la nova sala de parts.

Ens agrada mantenir el compromís amb els nostres clients i oferir sempre solucions globals. És per això que, més enllà de la instal·lació elèctrica, conformem un servei proper i recurrent que ens permet dur a terme tasques de manteniment proactiu –evitant avaries imprevistes o reduint al mínim el seu impacte– i garantint al nostre client les millors prestacions energètiques i una atenció personalitzada.