A Tesla Industrial sempre ens hem caracteritzat per la nostra voluntat de servei i innovació constant amb els nostres clients. Això ho volem fer palès no només en els projectes que encetem cada dia sinó també en la nostra comunicació i és per aquest motiu que inaugurem un nou espai web, amb una nova imatge i adaptatiu a dispositius mòbils.

Aquest espai comú vol ser un punt de trobada actiu i dinàmic on trobaràs diferents seccions. Per una banda, podras conèixer tot el ventall de solucions que Tesla Industrial, des de la seva seu a Terrassa, fa més de 30 anys ofereix a la nostra secció d’Instal·lacions. Des d’instal·lacions i manteniments d’Electricitat fins a la detecció i extinció d’incendis, les Telecomunicacions, la climatització i les instal·lacions per gasos (combustibles i medicinals).

També podras veure els nostres projectes, aplicacions reals de cada una de les nostres especialitats. Aquesta serà una secció en creixement on veure els resultats dels projectes que Tesla executa, com per exemple les instal·lacions a Illa Diagonal o bé l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell entre d’altres.

Tesla Industrial ocupa un dels llocs capdavanters en l’àmbit de les instal·lacions, el manteniment i les certificacions energètiques gràcies a la confiança de grans clients com Mútua de Terrassa, Eaton, Ficosa, CIRE i molts d’altres. Clients que confien en una empresa amb totes les certificacions necessàries per assegurar la fiabilitat de les feines fetes i en un equip proper. També podràs conèixer al nostre web a l’equip directiu i contactar directament amb ell.

Esperem fer créixer aquest web i aquest bloc amb nous articles i projectes i poder apropar-te el nostre dia a dia i les nostres especialitats.
Si vols contactar amb nosaltres, ho pots fer des de la pàgina de contacte o bé escrivint a un membre del nostre equip, estarem encantats d’escoltar les necessitats del teu projecte per donar resposta.

Més de trenta anys treballant amb tota la energia. Estem al dia, som a prop.