A dia d’avui la instal·lació i manteniment d’instal·lacions elèctriques va molt més allà de les necessitats de funcionalitat i seguretat convencionals. Tenir en compte l’alt rendiment de les mateixes, el confort dels usuaris, la màxima fiabilitat tècnica i l’estalvi és essencial; objectius ambiciosos que no estan a l’abast de tots els instal·ladors o empreses de manteniment.

Tesla, en els seus més de trenta anys d’història, sempre ha mantingut aquests objectius en l’eix dels seus valors, amb la finalitat d’aconseguir l’excel·lència en cadascun dels projectes en els quals ha participat.

Schneider Electric ens va atorgar la certificació EcoXpert reconeixent la nostra especialització i capacitat de desenvolupar solucions innovadores per reduir els consums d’energia, així com supervisar-los i controlar-los en temps real, obtenint una gestió més eficient de la mateixa.

EcoXpert ens fa membres d’una xarxa d’empreses innovadores, proactives i compromeses amb l’eficiència i la sostenibilitat. Ens permet oferir la millor solució a cada demanda des de la innovació, l’especialització, la formació contínua i la disponibilitat de les solucions d’enginyeria més adequades a cada projecte.

Els nostres projectes i solucions t’ofereixen la millor forma d’estalviar, de ser més compromès amb el medi ambient i saber que pots confiar que la instal·lació serà funcional i tindrà el millor manteniment possible.

Pots conèixer més sobre les certificacions de Tesla, o en concret del que significa ser partner EcoXpert de Schneider Electric a la nostra pàgina de certificacions i en aquesta de Schneider Electric.